Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Follow Us

O MENI

Naj se predstavim
profile

Maja Kermelj

Sem Maja – vizažistka, manikerka in frizerka ter ljubiteljica vsega lepega.
Že od nekdaj imam ostro oko za estetiko in že od malih nog rada ustvarjam. To me je privedlo do študija multimedije in grafičnega oblikovanja, kjer sem z odliko pridobila naziv Inženir multimedijev na Inštitutu in akademiji za multimedije v Ljubljani.
Po končanem študiju sem želela slediti še eni od mojih strasti – ličenju, zato sem se vpisala na Zavod za inovativnost, kjer sem uspešno zaključila šolanje za vizažista.
Lahko bi rekla, da so se od tam stvari začele odvijati same od sebe – bolj, ko sem spoznavala svoje stranke, bolj sem razumela njihove potrebe po dodatnih storitvah. Ker sem vedno želela imeti podrobno znanje o stvareh, ki so me zanimale in s katerimi sem se ukvarjala, mojega šolanja še ni bilo konec.
Nadaljevala sem s poklicem kozmetičarke na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, kjer sem pridobila znanja manikure, masaže ter nege obraza in telesa ter se v naslednjem letu vpisala tudi na program frizerstva na Šolskem centru Kranj, kjer sem pridobila poklic frizerja.
V letu 2015, ko so bila vsa šolanja za mano, sem se odločila za naslednji odločilni korak in zaplavala v svet samostojnega podjetništva, kjer ustvarjam pod imenom Lična gospodična. Vsak dan znova sem hvaležna, da lahko delam tisto, kar me najbolj veseli in rišem nasmehe na obraz svojih strank.
K temu zagotovo pripomorejo moja natančnost, pozitivna energija ter večletne izkušnje, zaradi katerih sem pri delu samozavestna in sproščena. Vedno prisluhnem željam stranke in na podlagi tega ustvarim vizijo videza, prilagojenega prav njej.
V prostem času se radim družim z mucki, ob pitju kave preberem kakšno dobro knjigo ali odigram partijo Hearthstona.

Follow me
Copyright © 2019
by Licna-gospodicna