Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Follow Us
 

Manikura

Za popolno nego nohtov in rok poskrbimo z linijo CND Creativne Nail Design, za permanentno lakiranje pa z večkrat nagrajenim sistemom CND Shellac.

MANIKURA

Moje začetke v manikuri je zaznamovalo dejstvo, da sem imela od nekdaj slabe in krhke nohte, ob gledanju Tumblr slik manikur (#prepinterest #imember) pa so se mi cedile sline.

Ker mi videz umetnih geliarnih nohtov ni všeč, sem se specializirala na področju permanentne manikure. Ja, to so t.i. gelish nohti, kot jih radi poimenujemo, čeprav je to poimenovanje malo zmotno, saj je Gelish znamka in ne ime postopka.
Permanentno lakiranje sem najprej opravljala na sebi, pa na sorodnikih in znancih, da sem znanje izpilila, nato pa ga začela nuditi tudi svojim strankam.

Zdaj za nego rok in nohtov že nekaj let uporabljam izdelke CND Creative Nail Design, ki za permanentno lakiranje nudijo sistem CND Shellac.
CND Shellac je sistem, ki omogoča (vsaj) 14-dnevno brezskrbno manikuro z UV laki, ki so primerni tudi za alergike, saj ne vsebujejo HEME, gela, BDP ali formaldehida. Prednost linije Shellac je tudi v tem, da manikura ne zahteva piljenja površine naravnega nohta, zato noht ostane močan in zdrav. K temu pripomore tudi hitro, enostavno in nežno ostranjevanje laka brez piljenja.

V svoji ponudbi imam več kot 40 Shellac odtenkov, tako da vsaka najde nekaj zase. Poleg klasičnega nanosa se stranke velikokrat odločijo tudi za poslikavo nohtov s štampiljkami, bleščicami ali raznimi dekoracijami za popestritev manikure. Pri nevestah je še posebej priljubljena francoska manikura z dodatki nail art kristalov ali čipk.

Kontaktni obrazec

Vas v letošnjem letu čaka poseben dogodek, na katerem bi rade blestele?
Pošljite povpraševanje še danes in si zagotovite svoj termin z Lično gospodično!