Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Follow Us
 

Makeup

Zasijte v najboljši luči s profesionalnim ličenjem za vse priložnosti. Dramatičen ali naraven videz? Izberite ve!

MAKEUP

Z ličenjem sem se pričela ukvarjati daljnega leta 2008, ko je bilo na dosegu roke precej manj informacij, kot jih imamo na voljo danes.

Še vedno se dobro spomnim svojih prvih poskusov ličenja ob spremljanju Youtube videev, pa kako sem se jezila, ko mi ni šlo, pa tistega glasu v glavi, ki mi je rekel »tega nikoli ne boš obvladala«.

Na srečo sem dovolj trmasta, da sem glas gladko preslišala in se vpisala na Zavod za inovativnost v Ljubljani, kjer sem pričela s šolanjem za vizažista. Tam sem pod budnim očesom mentorice Romane Marolt osvojila osnove ličenja in od tam nadaljevala svojo makeup pot.

Po dobrih 10 letih danes lahko rečem, da sem pri ličenju mirna in samozavestna, se pa z veseljem še naprej izobražujem, učim in nadgrajujem svoje znanje. Področje ličenja je ogromno in vseskozi rastoče, zato pridno spremljam trende, da vam lahko ponudim največ.

Na voljo so vam ličenja za svečane priložnosti, kot so zabave ali obletnice, nudim tudi valetni ali maturantski makeup, v času sezon pa se največkrat ukvarjam s poročnim makeupom. Ličenje poteka na domu ali na vaši izbrani lokaciji.
Ne glede na priložnost, vedno prisluhnem vašim željam in stilu ter tako ocenim, kako dramatičen ali naraven videz je primeren za vas.

Pri ličenju uporabljam ličila priznanih blagovnih znamk, kot so MAC, Estee Lauder, Smashbox, Make Up Forever, … in vedno upoštevam stanje kože. Tako lahko ne glede na tip izberem najbolj primerna ličila, ki poudarijo naravno lepoto in skrijejo majhne nepravilnosti na koži.

V sklopu ličenja nudim tudi oblikovanje obrvi, ki so okvir našega obraza in ogromno prispevajo k končnem videzu makeupa.
V zadnjih letih so vse bolj popularne tudi umetne trepalnice – za bolj dramatičen videz uporabim cele, za bolj naravnega pa tiste v čopkih.

V kolikor vas zanima individualno izobraževanje, na katerem izveste, kako se naličiti vsak dan, kako ta videz nadgraditi v večernega, katera ličila so primerna za vas ter zraven izvedeti še kup makeup trikov in nasvetov, vas povabim na tečaj ličenja, ki ga izvedeva kar pri vas doma.

Kontaktni obrazec

Vas v letošnjem letu čaka poseben dogodek, na katerem bi rade blestele?
Pošljite povpraševanje še danes in si zagotovite svoj termin z Lično gospodično!