Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Follow Us
 

Friziranje

Nudimo tudi spenjanje kratkih, srednje dolgih in dolgih ženskih frizur za posebne priložnosti. Obstojne pričeske, ki zdržijo ves dan!

FRIZIRANJE

Ker sem ugotovila, da bi mi v ponudbi koristila dodatna ponudba, sem se v letu 2014 izšolala še za frizerko, pri čimer sem se specializirala v spenjanje in oblikovanje pričeske.

Kljub nekaterim osnovam, ki sem jih pridobila v šoli, lahko rečem, da sem na področju spetih frizur samouk, kjer sem za znanje zopet posegla po Youtubu in se tam ogromno naučila. Čez moje prste je šla kopica glav, pri čimer sem spoznala različne teksture las, tehnike in oblike ženskih frizur ter se naučila, kako oblikovati vsako izmed njih.

Pri delu mi najbolj koristita likalnik in kodralnik za lase, pri frizurah za tanke lase pa z veseljem uporabim tudi t.i. crimper, s katerim dosežem večji volumen las.

Nudim vam spenjanje las za posebne priložnosti, poročne frizure, polspete in spete frizure, kite, lase oblikujem ne glede na to, ali gre za kratke, srednje dolge ali dolge frizure ter se vedno potrudim, da pričesko prilagodim vašemu stilu, obleki in željam

Kontaktni obrazec

Vas v letošnjem letu čaka poseben dogodek, na katerem bi rade blestele?
Pošljite povpraševanje še danes in si zagotovite svoj termin z Lično gospodično!